Tryck

TryckBehöver du hjälp med trycksaker, design av broschyr, A3, flyer, laminerade skyltar eller annan typ av tryck? Jag jobbar heltid som grafisk designer med ett tryckeri i ryggen och kan leverera alla möjliga typer av tryckmaterial. Stora som små jobb, spelar ingen roll, jag hjälper er gärna med både formgivning, design, materialval och produktion. Fokus ligger på korrekta förhållanden, medveten design. Du kanske har gjort en egen design och bara vill ha hjälp med material eller produktionen av trycksaken, jag hjälper dig såklart oavsett.

Tryckeri

Med ett tryckeri i ryggen så levererar jag trycksaker utan mellanhänder och till ett av marknadens bästa priser. Ska du marknadsföra ditt företag med profiltejp, visitkort, flyers eller informationsblad så erbjuder jag allt från design till leverans. Skyltar, Roll-Up, eller stora tryck som affischer eller på fotoduk.

Kontakt

Mig kontaktar du enklast via kontaktformuläret, via E-post eller att du ringer mig på 070-819 74 14. Jag har ett tryckeri i ryggen och erbjuder såklart allt från design till leverans så att du som kund inte behöver några mellanhänder eller flera personer i ett led som måste beblandas i processen vilket ger ett snabbt och enkelt flöde från lagd order till leverans.