Design

DesignJag jobbar heltid som grafisk designer och kan hjälpa till att skapa alla olika slags etiketter, produkter och trycksaker. Mitt fokus ligger på medveten design för den medvetna kunden. Grafisk design till web eller print, produktion eller produkt. Jag fungerar gärna som bollplank och kan hjälpa till att ta fram rätt material till dig.

Program & filer

Jag jobbar främst i Adobe CC med fokus på Illustrator, Photoshop och Indesign vilket ger ett stabilt flöde i mitt arbete. Filer levereras i många olika former så du som kund kan använda materialet till både web och print. Vectorfiler för dig som behöver kunna ändra storleken utan att påverka grafiken eller optimerade webbilder för snabb inläsning i webläsare. PDF filer till dig som vill presentera något både online och via print eller en samling av olika filer för dig som vill vara flexibel.

Kontakt

Mig kontaktar du enklast via kontaktformuläret, via E-post eller att du ringer mig på 070-819 74 14. Jag har ett tryckeri i ryggen och erbjuder såklart allt från design till leverans så att du som kund inte behöver några mellanhänder eller flera personer i ett led som måste beblandas i processen vilket ger ett snabbt och enkelt flöde från lagd order till leverans.