Blisterkort

Blisterkort

Blisterkort är perfekt när man vill presentera en produkt synligt så är ett blister med ett blisterkort ett bra alternativ. En blisterförpackning är en typ av förformad plastförpackningar som används för mindre varor och produkter så som livsmedel, verktyg, elektronik och för läkemedel. Den primära komponenten i en blisterförpackning är en hålighet eller stansad bana, vanligtvis en termoformad plast. Dessa plastformade blister har vanligtvis en baksida av papper/kartong där information om produkten presenteras med logotyp, EAN-kod och produktinformation, detta kallas för ett blisterkort. Blisterförpackningar är användbara för att skydda produkter mot yttre faktorer, såsom fuktighet och förorening under längre perioder och fungerar även som ett skydd mot ljuskänsliga produkter.

Design av blisterkort

BlisterkortJag hjälper er med design av blisterkort som sedan kan användas till att trycka korten till produkten i fabriken där dom tillverkas eller så hjälper er med tryck och leverans. Kontakta mig om ni vill ha hjälp med design till en blisterförpackning. Ett blister kan ta många olika former och storlekar beroende på produkt, vikt och antal. Blister mått (den stansade banan där produkten kommer ligga) från leverantören är ett krav för att jag ska kunna leverera en produkt till er som fungerar.

Erfarenhet & konsultation

Jag arbetar heltid med design av bland annat blisterförpackningar på en importfirma och har gjort det nu flera år tillbaka. Är du osäker på vad du behöver så tveka inte på att höra av dig, jag hjälper gärna till med konsultation så att er produkt får rätt utseende och presenteras på ett sätt som gör den attraktiv på marknaden. Att marknadsföra en produkt som bygger på en korrekt design och visas på rätt sätt är en stor fördel.

Kontakt

Mig kontaktar du enklast via kontaktformuläret, via E-post eller att du ringer mig på 070-819 74 14. Jag har ett tryckeri i ryggen och erbjuder såklart allt från design till leverans så att du som kund inte behöver några mellanhänder eller flera personer i ett led som måste beblandas i processen vilket ger ett snabbt och enkelt flöde från lagd order till leverans.